Madeleine
Madeleine Tiledh

Madeleine Tiledh


• MAKEUPARTIST • FRANSSTYLIST •


Mitt namn är Madeleine. Jag har sedan 2007 jobbat med makeup på olika sätt båda som frilansade Make up artist och i butik. Jag är en kreativ person som älskar utmaningar. Jag älskar att lyfta fram och framhäva det vackra hos människor. Egenskaper som kännetecknar mig är positiv, glad , social och noggrann.036-319910

Utbildningar


Vaxning

Tabergs Skönhetsstudio 2018


Spraytan

Tabergs Skönhetsstudio 2018


Pedikyr

Anemonen SPA School 2017


Härdplastutbildning

Kunskapskontoret 2016


Professional Eyelash Extensions 1:1

Tabergs Skönhetsstudio 2016


Elleebana Lash Lift

Emmas Skönhet 2016


Makeup Artist

Make-Up Center 2007


Utmärkelser

 

 

Behandlingar:

Fransförlängning

ÖGONFRANSFÖRLÄNGNING


En klassisk fransförlängning innebär att man limmar en ”lösfrans” på en av de egna fransarna. Lösfransen får aldrig nudda ögonlocket och aldrig vara ihop limmad med någon annan frans, utan en frans på en frans. Detta är en skonsam metod och om man sköter sina fransar noga så är det inget som sliter på de egna fransarna. Vi är alltid noga med att anpassa förlängningen efter den naturliga fransen för minsta möjliga slitage och för snyggast resultat. Du tappar dina egna fransar var 60e dag så när du tappar din egen, tappar du även lösfransen och en ny egen växer upp. Vi rekommenderar att du gör en påfyllning var 3-4e vecka för att hålla din förlängning i toppform.

Lash Lift

LASHLIFT


Elleebanas Lash Lift är den senaste och mest moderna metoden inom permanent fransböjning. Detta är en metod för dig som inte kan, eller vill ha en ögonfransförlängning. Vi jobbar endast med dina naturliga fransar. Vi ger dina fransar en naturligt snygg böj och vi bjuder även på fransfärgning. Håller i ca 6-8veckor.

Makeuprådgivning

SMINKRÅDGIVNING


Vid en makeuprådgivning hjälper jag dig att hitta rätt färger som passar just dig. Vi går igenom hur och varför du ska lägga makeupen och du får lära dig hur du fixar det själv hemma i badrummet.

Färgning & Formning av Fransar & Bryn

FÄRGNING & FORMNING AV FRANSAR & BRYN


Färgning & formning av fransar & bryn

Ögonbrynen färgas och formas i en form som framhäver dina ögon och som passar just dig. Fransarna färgas.