Evelina
Evelina Skoglund

Evelina Skoglund


• NAGELTERAPEUT •


Mitt namn är Evelina och jag utbildade mig 2014 till nagelterapeut vid Borås nagelskola och har jobbat med det sen dess. Det jag erbjuder är manikyr, nagelförlängning samt nagelförstärkning. Jag arbetar med light elegance, vilket passar även de som är känsliga. Jag brinner för pyssel, just naglar är ett sätt att göra konstverk. Ingen blir den andra lik, det finns inga gränser, man får vara otroligt kreativ och det älskar jag.0709-490523

Utbildningar

Härdplastutbildning

Kunskapskontoret 2016


Come on over Light Elegance

Nail Cover / KN Nail Products


Nagelterapeut

Borås Nagelskola

Utmärkelser

 

 

Behandlingar:

Nagelförlängning

NAGELFÖRLÄNGNING


Jag förlänger dina egna naglar med gelé, antingen med mallar eller med tippar beroende på vad som passar just dina naglar. Sedan fortsätter jag efter önskemål: glitter, färg eller fransk (eller varför inte blanda?). Jag arbetar med Light Elegance och där kommer det färdigblandade glitter och färger så det finns ett stort urval. Varje årstid kommer det nya kollektioner och jag ser till att alltid ha det senaste inne.

Nagelförstärkning

NAGELFÖRSTÄRKNING


Går dina naglar sönder? Detta är något för dig som endast vill ha dina egna naglar men hålla dem starka. Jag stärker upp dina egna naglar med att lägga på gelé. Sedan fortsätter jag med att lägga på önskad färg, glitter och eventuell önskad dekoration.

Manikyr

MANIKYR


Jag börjar med att fixa till nagelbanden och fila till formen på dina naglar (eventuellt längden om det behövs). Sedan använder jag mig utav en scrub och masserar händerna. Sista steget är lackning på naglarna med nagellack från O.P.I.

Gelpolish

GELPOLISH


Gelpolish är som ett starkare nagellack. Passar dig som vill ha något som håller lite längre men som inte vill bygga upp nageln. Jag använder mig utav en soak off gelpolish som du enkelt kan ta bort hemma. Det går också bra att dekorera vid önskemål.