Nina
Nina Sjöholm Vaim

Nina Sjöholm Vaim

 

PLATSANSVARIG • ACADEMY TEACHER • MAKEUPARTIST • FRANSSTYLIST

 

När jag var 16år började jag arbeta i branschen och efter många års arbete i en stor skönhetskedja valde jag att starta ett eget företag 2010. Jag jobbade med ett stort direkthandelsföretag, hade sminkpartyn, brudsminkningar, teambuilding, olika photoshoots och ”modell för en dag”- uppdrag runt om i hela landet. Så småningom var jag tidig med att erbjuda ögonfransförlängning hemma i ett trångt litet rum. Jag är en driven tjej med många bollar i luften som alltid önskat att få driva en egen skönhetsstudio så i januari 2012 grundade jag Tabergs Skönhetsstudio. Efter ett tag växte målsättningen fram, att kunna ha flera kollegor och att kunna erbjuda alla behandlingar under ett tak. Nu har vi bytt lokal tre gånger och vid varje byte har vi mer än dubblat ytan. Som det känns nu må vi vara närmare målsättningen, men ännu inte helt klara. Jag är så himla stolt över mina kollegor och jag älskar att gå till jobbet varje dag, men det jag brinner mest för är nöjda kunder, det har alltid varit mitt huvudfokus och kommer alltid att vara.

 

"If you can dream it, you can do it!."

0702-180099

Utbildningar

Pre Competition

Look by Linn, Halmstad 2017

 

Mega Volume Hilary Brand

Hilary Brand, Halmstad 2017

 

Ansiktsbehandling med portömning

Anemonen SPA School 2017

 

Naglar & Fransar Handledarutbildning

Prevent, Stockholm 2016

 

Advance Volume

With Founder/Director Loreta Jasilionyte

Flawless Lashes Training Academy, Helsingborg 2016

 

Elleebana Lash Lift

Emmas Skönhet, Falköping 2016

 

Avancerad Volym

Look by Linn, Halmstad 2016

 

Ekologisk Ansiktsbehandling

Axelsons Spa Skola, Stockholm 2016

 

Härdplastutbildning

Kunskapskontoret, Taberg 2016

 

Volymfransar

Lilly Nails, Göteborg 2014

 

Spraytan

California Tan, Taberg 2013

 

Ola Wallström "Pengar växer faktiskt på träd"

Mera Mål AB, Taberg 2013

 

Vaxning

Anemonen Spa Skola, Göteborg 2012

 

Färg och form fransar & bryn

Anemonen Spa Skola, Göteborg 2012

 

Ögonfransförlängning

La Fransar, Malmö 2011

 

Makeupartist

Makeupstudion, Malmö 2007

Utmärkelser

 

SM Fransförlängning 2018

Participation in type Volymfransar class Expert

 

Lash World Cup, Amsterdam 2018

Participation in type Volymfransar class Expert

 

SM Fransförlängning 2017

Participation in type Volymfransar class Expert

 

SM Fransförlängning 2017

Participation in type Klassisk class Expert

 

SM Fransförlängning 2016

Participation in type Singel class Master

 

Bingo Rimér

Modell för en dag

 

Wella TrendVision Award

3:e plats

 

Top Model of the World

Makeup

 

Junior Teamleader

LR Health & Beauty Systems

 

Manager

LR Health & Beauty Systems

 

Junior Manager

LR Health & Beauty Systems

 

Dj Aligator - Shine

Makeup

 

Bröllopsmagasinet

Makeup

 

Modell för en dag

Glam Lab

 

Anna-Lena Brundin

Makeup

Behandlingar:

Platsansvarig

PLATSANSVARIG

 

Jag försöker att alltid se till att alla kunder, kollegor och praktikanter trivs hos Tabergs Skönhetsstudio. Att driften fungerar och att vi alltid uppfyller alla lagar, regler och rekommendationer.

Fransförlängning

ÖGONFRANSFÖRLÄNGNING

 

En klassisk fransförlängning innebär att man limmar en ”lösfrans” på en av de egna fransarna. Lösfransen får aldrig nudda ögonlocket och aldrig vara ihop limmad med någon annan frans, utan en frans på en frans. Detta är en skonsam metod och om man sköter sina fransar noga så är det inget som sliter på de egna fransarna. Vi är alltid noga med att anpassa förlängningen efter den naturliga fransen för minsta möjliga slitage och för snyggast resultat. Du tappar dina egna fransar var 60e dag så när du tappar din egen, tappar du även lösfransen och en ny egen växer upp. Vi rekommenderar att du gör en påfyllning var 3-4e vecka för att hålla din förlängning i toppform.

Volymfransar

VOLYM ÖGONFRANSFÖRLÄNGNING

 

Volymfransar är den senaste metoden inom fransförlängning. Här använder man sig av ultratunna fransar och kan på så sätt bygga upp egna små knippen anpassade efter varje naturlig frans. Beroende på den naturliga fransens längd och tjocklek kan man få 2-7 lösfransar/egen frans. Denna metod är väldigt skonsam då man anpassar varje knippe efter varje egen frans, det sitter oftast bättre och ger ett ”fluffigare” resultat.

Utbildning Fransar

UTBILDNINGAR ÖGONFRANSFÖRLÄNGNING

 

Ögonfransförlängning är något som ständigt växer och det behövs hela tiden nya yrkesutövare. Det är otroligt roliga att jobba med och därför erbjuder jag utbildningar i detta. För mer information besök vår Academy

Lashlift

LASHLIFT

 

Elleebanas Lash Lift är den senaste och mest moderna metoden inom permanent fransböjning. Detta är en metod för dig som inte kan, eller vill ha en ögonfransförlängning. Vi jobbar endast med dina naturliga fransar. Vi ger dina fransar en naturligt snygg böj och vi bjuder även på fransfärgning. Håller i ca 6-8veckor.

Ekologisk Ansiktsbehandling

EKOLOGISK ANSIKTSBEHANDLING

 

En ekologisk ansiktsbehandling är 60min ren avkoppling! Du blir ordentligt inbäddad och är garanterad en otroligt skön stund. Vi rengör och peelar ansiktet och dekolletaget, du får en skön massage av ansikte, dekolletage, överarmar, nacke och hårbotten och sen avslutar vi behandlingen med en skön ansiktsmask. Alla produkter som används är 100% ekologiska, oljor från BySara och egengjord peeling och mask.

Vardags Sminking

VARDAGS SMINKNING

 

Färgerna i dagmakeup är milda och ganska neutrala. Detta är en makeup som skall framhäva ansiktet utan att du ser väldigt sminkad ut. Något för att fräscha upp ditt dagliga utseende eller till t ex en arbetsintervju. Kvällsmakeupen är lite starkare i färgerna och något mer skimriga skuggor kan användas.

Fest/Bal Sminkning

FEST / BAL SMINKNING

 

Fest eller Balmakeup för tidpunkter då du vill synas lite mer. Glittriga skuggor och lite mer färg kan användas. Det kan också vara en sotig makeup med mörka murriga färger som ger en dramatisk look.

Makeuprådgivning

SMINKRÅDGIVNING

 

Vid en makeuprådgivning hjälper jag dig att hitta rätt färger som passar just dig. Vi går igenom hur och varför du ska lägga makeupen och du får lära dig hur du fixar det själv hemma i badrummet.

Brudsminkning

BRUDSMINKNING

 

Brudmakeup

En makeup enligt brudens önskemål. Några veckor innan bröllopsdagen görs en provmakeup där färger och stil bestäms, hänsyn tas till klänningens och blommornas färg och utseende. När sedan den stora dagen kommer kan du som brud slappna av, då du vet att makeupen blir som du tänkt dig. Jag kan enkelt lägga till makeup för tärnor och brudgummar.

Fransar & Bryn

FÄRGNING & FORMNING AV FRANSAR & BRYN

 

Färgning & formning av fransar & bryn

Ögonbrynen färgas och formas i en form som framhäver dina ögon och som passar just dig. Fransarna färgas.

Vaxning

VAXNING

 

Håret avlägsnas med ett skonsamt varmt vax för långvarigt resultat.

Spraytan

SPRAYTAN

 

Vi sprayar dig med brun med California Tans produkter. Du får en snygg gyllenbrun färg och kan välja mellan medium eller mörk. Färgen som sprayas på är en bara en guidefärg och den riktiga färgen börjar verka efter ca 1timme. Efter ca 6 timmar duschar du bort det överflödiga och du har nu en snygg, naturlig bränna utan att ha utsatt dig för några farliga strålar. För bästa resultat: Raka/Vaxa benen ca 2 dagar innan, skrubba huden 1 dag innan och samma dag ska du undvika makeup, krämer och deo. Ha gärna löst sittande kläder.