Volume Lashes Grundutbildning volymfransar

Volume Lashes

Grundutbildning Volymfransar


Vårt mål är att du som elev efter avslutad utbildning ska kunna plocka, forma och applicera ett symmetriskt volymknippe som är anpassat efter kundens egna frans. Du ska kunna göra fina, mjuka och fluffiga fransar. Du ska ha stor förståelse över vikten av att välja rätt längd och antal fransar/knippe för att inte skada kundens egna frans. Efter avslutad utbildning så får du ett certifikat för volymfransar och du kommer känna dig säker, så säker att du kan ge dig ut på marknaden för att arbeta direkt.


Vi tar in max 4 elever/ tillfälle. Utbildningen är på två intensiva dagar med teori, plockteknik och praktik på modeller.  Vi går igenom allt du behöver veta för att kunna jobba med volymfransar. Efter avslutad utbildning bistår vi med full support.  Vi kan också bistå med vårt otroligt breda nätverk inom branschen för att underlätta för dig som elev att snabbt komma ut på arbetsmarknaden.

Kursplan

Innehåll: Teori, Härdplastutbildning, Praktik, Praktiskt prov, Certifikat, Material till ett värde av 4000kr, full support.


Dag 1. Teori och Plockteknik


Dag 2. Modell 1 och Modell 2


Dag 3. Praktiskt prov på modell (ca 3,5tim) Efter övning hemma.
Praktik

Cirka 10 timmar lärarledd praktik. Vi fokuserar mycket på antal fransar/knippen och varför det är viktigt att välja rätt mängd till varje enskild frans, symmetri, skillnaden mellan singel och volym och hur man kan ändra en persons utseende med hjälp av fransar, olika plocktekniker, olika pincetter och appliceringsteknik.


Ca 30timmar egen praktik.

Du ska öva på minst 10 modeller hemma och skicka in bilder på dessa.

Teori

Ca: 4 timmar. Innehåller: Uppfräschande av kunskaperna: Historia, Produktkunskap, Verktyg, Hygien, Kontraindikationer, Fransens växtcykel, Ögonsjukdomar, Anatomi, Etik och Moral, Företagande, Marknadsföring, Skötselråd, Kundvård, Nytt set, påfyllning, borttagning, Säkerhetsföreskrifter, genomgång av säkerhetsdatablad, Avfallshantering, Ergonomi, Att välja rätt look till varje person.

Förkrav

Grundutbildning i singelfransar är förkrav. Rekommenderat att man har jobbat med singelfransar i minst 3mån för att få ut så mycket som möjligt av utbildningen.


Tjänstbarhetsintyg rekommenderas.

Boka Fransutbildning

Boka Utbildning

Det finns inget att vänta på, boka din utbildning idag.


  • 7'500kr inkl. moms.
  • Avbetalningsmöjligheter (Klarna).
  • Plats är garanterad vid betalning.
  • Avbokad plats senare än 2 veckor innan kursstart återbetalas ej. Anmälningsavgiften på 3'500kr återbetalas ej.
  • Boka här.
  • Kontakta Nina vid frågor:

0702-180099 info@tabergsskonhetsstudio.se

Taberg Skönhetsstudio

Tabergs Skönhetsstudio

Bergslagsvägen 33

562 41 Taberg


036-31 99 10

0702-180099