Lash Stylist Grundutbildning singelfransar

Lash Stylist

Grundutbildning Singelfransar 1:1


Vårt mål är att du som elev ska efter avslutad utbildning  klara av att applicera korrekta singelfransar, endast en frans på en naturlig frans. Du ska ha förståelse för hur den egna fransen är uppbyggd, dess växtfas och utefter detta kunna välja ut en passande frans som inte skadar kundens naturliga frans. Du ska vara kunnig och ha bred teoretisk kunskap samt vara godkänd i härdplast. Efter avslutad utbildning får du ett certifikat och du kommer känna dig säker, så säker att du kan ge dig ut på marknaden för att arbeta direkt.


Vi tar in max 4 elever/ tillfälle. Utbildningen börjar med 3 sammanhängande dagar som varvas med teori och praktik. Vi går igenom allt du behöver veta för att kunna jobba med fransförlängning. Härdplastutbildning ingår. Efter avslutat utbildning bistår vi med full support. Vi kan också bistå med vårt otroligt breda nätverk inom branschen för att underlätta för dig som elev att snabbt komma ut på arbetsmarknaden.

Kursplan

Innehåll: Teori, Praktik, Härdplastutbildning, Teoretiskt och Praktiskt prov, Certifikat, Material till ett värde av 6000kr, full support.


Dag 1: Teori, Plockteknik

Dag 2: Härdplastutbildning, Modell 1

Dag 3: Modell 2 och Modell 3


Dag 4: Praktik på skolan (efter övning hemma)


Dag 5: Teoretiskt prov (1tim) och praktiskt prov (2,5tim)


Praktik

Cirka 13 timmar handledarledd praktik. Vi övar plockteknik och gör praktiskt arbete på tre modeller.


Ca 40tim egen praktik.

Du ska öva hemma på ca 20 modeller och en gång mellan dessa kommer du till salongen för en lärarledd praktik. Då går vi igenom eventuella frågor som har dykt upp och ser till att du är väl förberedd och har den kunskapen och tekniken som behövs för att klara dina prov för certifiering.

Teori

Ca: 8 timmar. Innehåller: Härdplastutbildning, Historia, Produktkunskap, Verktyg, Hygien, Kontraindikationer, Fransens växtcykel, Ögonsjukdomar, Anatomi, Etik och Moral, Företagande, Marknadsföring, Skötselråd, Kundvård, Nytt set, påfyllning, borttagning, Säkerhetsföreskrifter, genomgång av säkerhetsdatablad, Avfallshantering, Ergonomi, Att välja rätt look till varje person.

Förkrav

Inga förkunskaper krävs.

Tjänstbarhetsintyg rekommenderas, detta fås av en läkare efter godkänt spirometritest.

Boka Fransutbildning

Boka Utbildning

Det finns inget att vänta på, boka din utbildning idag.


  • 13'500kr inkl. moms.
  • Avbetalningsmöjligheter (Klarna).
  • Plats är garanterad först efter betalning.
  • Avbokad plats senare än 2 veckor innan kursstart återbetalas ej. Anmälningsavgiften på 3'500kr återbetalas ej.
  • Boka här.
  • Kontakta Nina vid frågor:

0702-180099 info@tabergsskonhetsstudio.se

Tabergs Skönhetsstudio

Bergslagsvägen 33

562 41 Taberg


036-31 99 10

0702-180099