Academy

Tabergs Skönhetsstudio

Academy


Skolan är en del av Tabergs Skönhetsstudio. På Tabergs Skönhetsstudio erbjuder vi komplett utbildning i ögonfransförlängning. Vi utbildar i singelfransar, volymframsar och härdplast. Vi har både grundutbildning, vidareutbildning och en kombinerad utbildning. Jag som håller i utbildningarna heter Nina och har jobbat med fransförlängning heltid sedan 2011. Vi håller extremt hög standard på vår salong och ett resultat som gör kunderna mållösa, det är vad vi strävar efter. Fransstylist är ett yrke där du träffar många olika människor och du kan med hjälp av en fransförlängning ändra otroligt mycket i en persons utseende. Utbildningen har bedrivits sedan 2012 och har under 2016/2017 genomgått en stor förändring. Vi följer alla rekommendationer, lagar och regler.  Vi håller till i vår salong på 200m2 där vi har en stor öppen yta med mycket ljusinsläpp, ett helt nytt ventilationssystem av högsta kvalité och utsug. Varje elev har tillgång till en massagebänk, sadelstol och en bra lampa.

Lash Stylist

Singelfransar 1:1

Grundutbildning i Singelfransar. Ta första steget, bli en certifierad fransstylist!

Advance single lashes

Avancerad / Come-on-over Singelfransar

För dig som vill finslipa din teknik, lära dig senaste nytt eller inte är nöjd med din tidigare utbildning.

Volume Lashes

Volymfransar

Grundutbildning i Volymfransar för dig som redan jobbar med singelfransar.

Advance Volume Lashes

Avancerad / Come-on-over Volymfransar

För dig som vill finslipa din teknik i volymfransar, lära dig perfekta knippen eller inte är nöjd med din tidigare utbildning.


Härdplastutbildning


Vi erbjuder vi den obligatoriska utbildningen enligt Arbetsmiljöverkets regler.


Webshop

I vår webbshop hittar ni material av hög kvalité.  Prisvärt med fri frakt och snabba leveranser. Allt för ett lönsamt hantverk.

Tabergs Skönhetsstudio

Bergslagsvägen 33

562 41 Taberg


036-31 99 10

0702-180099