Härdplast

Härdplastutbildning


För dig som jobbar som fransstylist eller nagelterapeut mer än 30min/v så erbjuder vi den obligatoriska härdplastutbildningen helt enligt Arbetsmiljöverkets regler (2015-06-01). Här lär du dig allt om cyanoakrylat som vårt lim och många nagellack innehåller.


Vårt mål är att du som elev  efter avslutad utbildning ska ha goda kunskaper ang lagar och regler. Goda kundskaper om härdplasterna som vi jobbar med. Du ska veta hur de ska hantera ämnet, dess egenskaper, risker, avfallshantering och mycket mer. Du ska känna dig säker i ditt arbete och du ska kunna göra en riskbedömning.


Vi tar in max 12 elever/ tillfälle. Utbildningen är på en halvdag och  vi håller till i vår salong på 200m2. Vi har öppna ytor med mycket ljusinsläpp, ett helt nytt ventilationssystem av högsta kvalité. Om ni önskar att vi kommer till just er och håller i utbildningen istället så maila för en offert.  Nina som är lärare har jobbat heltid med fransförlängning sedan 2011 och är utbildad handledare i härdplast. Efter avslutad utbildning så får man ett certifikat, enligt Prevents rekommendationer. 

Kursplan

Utbildningen är en teoretisk kurs på en halvdag och följer Prevents utbildningsplan och underlag. Certifikat ingår efter avslutad utbildning.

Teori

Ca: 3 timmar

Innehåller: Vad är härdplast? Hur kan ämnet påverka oss? Vilka lagar och regler gäller? Arbetsmiljö. När i vårt dagliga arbete kommer vi i kontakt med kemikalier? Riskbedömning. Märkningar och klassificeringar. Säkerhetsdatablad, vad står det egentligen och hur tyder man det? Hur skyddar man sig själv, sitt arbete och miljön?

 

Säkerhetsdatablad
Kemiska Hälsorisker

Förkrav

Inga förkunskaper krävs.

Boka Utbildning

Det finns inget att vänta på, boka din utbildning idag.


  • 1500kr inkl. moms.
  • Avbetalningsmöjligheter (Klarna).
  • Plats är garanterad vid betalning.
  • Avbokad plats senare än 2 veckor innan kursstart återbetalas ej.
  • Boka här.
  • Kontakta Nina vid frågor:

0702-180099 info@tabergsskonhetsstudio.se

Boka Utbildning
Tabergs Skönhetsstudio

Tabergs Skönhetsstudio

Bergslagsvägen 33

562 41 Taberg


036-31 99 10

0702-180099