Avancerad / Come-on-over volymfransar

Praktik

Cirka 4 timmar lärarledd praktik. Vi övar plockteknik och gör praktik på en modell. Vad behöver just du uppdatera? Vi går djupare in på olika lashdesigns och olika plocktekniker för att få till de alldeles perfekta knippena. Hur man kan ändra en persons utseende med hjälp av fransar, olika plocktekniker, olika pincetter och appliceringsteknik.

Advancerad / Come-on-over

Volymfransar


Har du tappat glöden? Får du inte till knippena? Har du inte jobbat på länge och har dålig koll på det senaste nytt? Vi anpassar utbildningen efter varje elev. Denna utbildning  hjälper varje enskild elev med det som du behöver finslipa eller uppdatera.  Eleverna som går denna utbildning är oftast de som har kört fast, de kanske inte får till de perfekta knippena, de vill ha hjälp med olika ”lash designs” eller lära sig mer om lagerbyggen.  Vi lyssnar på elevens behov och önskan och hjälper därefter.


Vårt mål är att du som elev ska efter avslutad utbildning  ska få till det perfekta volymsetet och du ska lämna utbildningen med en ny glöd och passion.


Vi tar in max 2 elever/ tillfälle. Utbildningen är på en dag. Efter avslutad utbildning bistår vi med full support.  Vi kan också bistå med vårt otroligt breda nätverk inom branschen för att underlätta för dig som elev att snabbt komma ut på arbetsmarknaden. 

Kursplan

1 dag - Teori, Plockteknik och modell. Vi fokuserar på vad just du behöver hjälp med, vad du vill bättre på och hur du kan utvecklas på bästa sätt.


Material till ett värde av ca 2000kr.

Certifikat och full support efter avslutad utbildning.

Teori

Ca: 3 tim.

Innehåller: Historia, Produktkunskap, Verktyg, Hygien, Kontraindikationer, Fransens växtcykel, Ögonsjukdomar, Anatomi, Etik och Moral, Företagande, Marknadsföring, Skötselråd, Kundvård, Nytt set, påfyllning, borttagning, Säkerhetsföreskrifter, genomgång av säkerhetsdatablad, Avfallshantering, Ergonomi, Att välja rätt look till varje person, Antal fransar/knippen och varför det är viktigt att välja rätt mängd till varje enskild frans, symmetri, skillnaden mellan singel och volym.

Förkrav

Grundutbildning i singelfransar.

Grundutbildning i volymfransar.


Tjänstbarhetsintyg rekommenderas.

Boka Fransutbildning

Boka Utbildning

Det finns inget att vänta på, boka din utbildning idag.


  • 5'500kr inkl. moms.
  • Avbetalningsmöjligheter (Klarna).
  • Plats är garanterad först betalning.
  • Avbokad plats senare än 2 veckor innan kursstart återbetalas ej.
  • Boka här.
  • Kontakta Nina vid frågor:

0702-180099 info@tabergsskonhetsstudio.se

Tabergs Skönhetsstudio

Bergslagsvägen 33

562 41 Taberg


036-31 99 10

0702-180099