Avancerad / Come-on-over singelfransar

Avancerad / Come-on-over Singelfransar


Har du kört fast? Tappat glöden? Är du inte nöjd med dina resultat? Har utvecklingen gått framåt utan att du har hängt med?  Den som går denna utbildning är oftast någon som har tappat gnistan, någon som saknar det där lilla extra för att få till det perfekta setet, någon som har kört fast och inte får till det riktigt.  På denna utbildning lägger vi mycket fokus på vad varje enskild elev behöver hjälp med.


Vårt mål är att du som elev ska efter avslutad utbildning  ska känna är att gnistan och glöden ska vara tillbaka, seten fransar ska vara korrekt applicerade och du ska ha fått en uppfräschning av teorin och eventuella nya grejer som har kommit på marknaden.


Vi tar in max 2 elever/ tillfälle. Utbildningen är på en dag. Efter avslutad utbildning bistår vi med full support.  Vi kan också bistå med vårt otroligt breda nätverk inom branschen för att underlätta för dig som elev att snabbt komma ut på arbetsmarknaden. 

Kursplan

1 dag - Teori, Plockteknik och praktik på modell. Vi fokuserar på det varje elev behöver hjälp med, repeterar teori och övar på plockteknik för att få till varje elevs bästa resultat.

Material till ett värde av ca 2000kr. Full support.

Certifikat ingår efter avslutad utbildning.

Praktik

Cirka 4 timmar lärarledd praktik. Vi övar plockteknik och gör praktik på en modell.

Teori

Ca: 3 timme.

Innehåller en effektiv genomgång av: Historia, Produktkunskap, Verktyg, Hygien, Kontraindikationer, Fransens växtcykel, Ögonsjukdomar, Anatomi, Etik och Moral, Företagande, Marknadsföring, Skötselråd, Kundvård, Nytt set, påfyllning, borttagning, Säkerhetsföreskrifter, Säkerhetsdatablad, Avfallshantering, Ergonomi, Att välja rätt look till varje person.


Förkrav

Grundutbildning i singelfransar.

Tjänstbarhetsintyg rekommenderas.

Boka Fransutbildning

Boka Utbildning

Det finns inget att vänta på, boka din utbildning idag.


  • 5'500kr inkl. moms.
  • Avbetalningsmöjligheter (Klarna).
  • Plats är garanterad först efter betalning.
  • Avbokad plats senare än 2 veckor innan kursstart återbetalas ej.
  • Boka här.
  • Kontakta Nina vid frågor:

0702-180099 info@tabergsskonhetsstudio.se

Taberg Skönhetsstudio

Tabergs Skönhetsstudio

Bergslagsvägen 33

562 41 Taberg


036-31 99 10

0702-180099